Join our league of digital masterminds

Ga voor een baan waarin je écht het verschil kunt maken.

Digital Marketing

Marketing Communications

Brand, Content & CX

Board & Management

Data, Tech & Development

Sales & Consultancy

Wat doet WisePeople

voor Digital Masterminds zoals jij.

Met jouw digitale mindset help jij organisaties om echt een stap vooruit te zetten. Wij zijn jouw WiseGuides op je carrièrepad, om samen jouw ambities te ontdekken en waar te maken. Zodat je betekenisvol, uitdagend werk kunt doen waarmee je jezelf én de organisatie op voorsprong zet. 

Via de WisePeople community blijf je in contact met andere Digital Masterminds. Je hebt altijd vakgenoten van buiten de organisatie om mee te sparren, de samenwerking op te zoeken en van elkaar te leren. Zo blijf je jezelf (en anderen) continu ontwikkelen.

Bekijk actuele vacatures en opdrachten

Eerst even kennismaken?

Plan een oriënterend gesprek.

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Ben je nieuwsgierig wat de markt jou te bieden heeft?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ambities en persoonlijkheid. Zo ontdekken we samen welke rol en omgeving daar 100% bij past.

Carrière advies en coaching

De WiseGuides voor jouw carrière.

Wij helpen jou met het uitstippelen van jouw ideale carrièrepad. Wat zijn jouw drijfveren, waar wil je naartoe en wat moet je doen om daar te komen? Het maakt niet uit of je net de arbeidsmarkt betreedt of al jaren ervaring hebt. Ons doel is dat jij helemaal op je plek zit - of dat nou bij je huidige werkgever is of bij een nieuwe uitdaging.

Zo helpen wij jou verder

Young Mastermind Programma

Kickstart jouw carrière in digital.

Net afgestudeerd en op zoek naar een toffe eerste baan? Lastig hè? Je bent niet de enige. Ons Young Mastermind Programma is de perfecte stap voor afgestudeerden in marketing, communicatie, commerciële economie of een gerelateerde studie. Je doet waardevolle praktijkervaring op en werkt aan een sterk CV.

De kickstart voor young masterminds

Meer weten?

Sanne helpt je verder.

Nieuwsgierig hoe WisePeople jou als professional verder helpt? Of wil je weten welke vacatures we op korte termijn verwachten?

Let's chat!