Join our league of digital masterminds

Hoe ga jij het verschil maken?.

Digital Marketing

Strategy, Brand & CX

Concept, UX & Design

Development

Data & Insights

Sales & Account

Projectmanagement

Board & Management

Support Staff

We're hiring

We zijn altijd op zoek naar Digital Masterminds zoals jij!.

Als koploper van het digitale denken help jij organisaties om echt een stap vooruit te zetten. Wij zijn jouw WiseGuides op je carrièrepad, om samen jouw ambities te ontdekken en waar te maken. Zodat je betekenisvol, uitdagend werk kunt doen waarmee je jezelf én de organisatie op voorsprong zet. 

Via de WisePeople community blijf je in contact met andere Digital Masterminds. Zo heb je altijd vakgenoten van buiten de organisatie om mee te sparren, de samenwerking op te zoeken en van elkaar te leren. Zo blijf je jezelf (en anderen!) continu ontwikkelen.

I want to join the league

Eerst even kennismaken?

Meet our WiseGuides.

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Ben je nieuwsgierig wat de markt jou te bieden heeft?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ambities en persoonlijkheid. Zo ontdekken we samen welke rol en omgeving daar 100% bij past.

Young Mastermind Programma

Kickstart jouw carrière in digital.

Ben je net afgestudeerd en heb je moeite met het vinden van een baan? Wij merken dat veel young professionals met een opleiding in marketing, communicatie, commerciële economie of een gerelateerde studie vaak moeilijk een eerste baan vinden. Je wordt afgewezen door een gebrek aan ervaring, maar hoe krijg je die ervaring en praktische vaardigheden als je niet aan het werk komt?

Een vicieuze cirkel. Ons Young Mastermind programma is dan de perfecte stap voor jou. Je wordt opgeleid door echte digital vakprofessionals en krijgt een baan waar je jouw kennis en skills toepast. Zo doe je waardevolle praktijkervaring op en werk je aan een sterk CV.

Kickstart jouw carrière

Loopbaanadvies en begeleiding

Let us be your WiseGuide.

Alles wat wij doen is gericht op het vinden van de juiste carrièrestap voor jou. Maar heb jij je gewenste carrièrepad helder? Weet je al precies wat jouw volgende stap moet worden? Wij hebben ervaren dat het antwoord op deze vragen niet altijd vanzelfsprekend is. Met onze ruime ervaring in de wereld van digital helpen we jou de juiste stap te zetten. 

Ook als jij jouw gewenste vervolgstap al helder voor ogen hebt, kunnen wij helpen om die te realiseren. Soms is het binnen de huidige organisatie niet mogelijk om een stap te zetten of door te groeien, maar hebben wij hier in ons brede netwerk van opdrachtgevers wel de juiste mogelijkheden voor. 

How we can help

Meer weten?

Sanne kan je alles vertellen.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke vacatures we op korte termijn verwachten?

Let's chat!