Loopbaanadvies en -begeleiding

Jouw ambities en dromen waarmaken.

Loopbaanadvies en -begeleiding

Jouw ambities en dromen waarmaken.

Ons proces

Samen de juiste stappen zetten.

1. Kennismaking

Onze samenwerking begint altijd met een uitgebreid ambitiegesprek, dat in het teken staat van jou. Wie ben jij, waar krijg je energie van? En waarvan juist niet? Welke organisatiecultuur past bij jouw persoonlijkheid en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? We proberen een zo compleet mogelijk beeld te vormen van jou als persoon. Natuurlijk vertellen we ook meer over onszelf en de mogelijkheden bij WisePeople.

2. Carrièreadvies

We gaan met al deze informatie aan de slag en kijken samen met jou hoe jouw gewenste carrièrepad eruit ziet en welke stappen er nodig zijn om hier te komen. Ben je meer allround of specialistisch, met welke branche heb je affiniteit en wat voor type organisatie en team werk je graag in? Werk je graag voor één opdrachtgever of doe je liever verschillende opdrachten naast elkaar? Al deze keuzes dragen bij aan het vinden van een werkomgeving waarin jij gaat floreren.

3. Gesprekken met opdrachtgevers

Zodra dit helder is helpen we je om de gewenste stap ook daadwerkelijk in gang te zetten. We organiseren gesprekken bij opdrachtgevers uit ons netwerk die aansluiten bij jouw behoeftes en ambities. Ook helpen we je bij het voorbereiden van die gesprekken. Veel mensen ervaren spanning bij sollicitaties, waardoor ze achteraf het gevoel hebben dat ze niet alles van zichzelf hebben kunnen laten zien. Of nog met vragen zitten over de functie of het bedrijf. Wij helpen je om alles uit het sollicitatiegesprek te halen.

4. Ontwikkel- & evaluatiegesprekken

Is er een perfecte match? Geweldig! Na het vinden van de juiste plek gaat onze samenwerking verder. We voeren periodiek gesprekken waarin we jouw ervaringen bespreken en kijken of het nodig is om aanpassingen te doen. Zit je helemaal op je plek? Wil je je inhoudelijk of persoonlijk verder ontwikkelen op een specifiek thema? Via ons ontwikkelprogramma ondersteunen we je hierbij.

5. Persoonlijke en vakinhoudelijke groei

Wij zijn gespecialiseerd in de (door)ontwikkeling van digital marketeers. Via onze Academy bieden we een breed scala van opleidingen en trainingen. Wil jij je bijvoorbeeld verdiepen in digital strategie, marketplaces of juist marketing automation? We denken graag mee in jouw gewenste groeipad. Ook bieden we een maandelijks ontwikkelprogramma aan, waarbij jij in één dag de nieuwste ontwikkelingen binnen digital leert. Ook komen hier thema’s aan bod als timemanagement, presenteren en impact maken.

Our WiseGuides

Here to help you move forward.

Onze WiseGuides ondersteunen jou bij het maken van de juiste carrièrestap. Wij geloven dat bedrijven groeien door de mensen die er werken. En mensen door de bedrijven waar ze werken.

    • iedereen
    • Digital Masterminds
    • Corporate & Staff
    • Wiseguys
    • Management
Sanne Nijhof Manager WisePeople
Elina Hetebrij Recruitment Consultant
Marita van Overbeek Talent & Experience Management
Sannefleur Perik-Boswerger Manager Academy

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Sanne vertelt je graag meer..

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Ben je nieuwsgierig wat de markt jou te bieden heeft? Wij denken graag met je mee.

Let's chat!