Academy

Opleidingen, trainingen, coaching & mentoring en ontwikkeltrajecten..

Academy

Opleidingen, trainingen, coaching & mentoring en ontwikkeltrajecten..

Wij geloven dat elke organisatie een blijvende voorsprong kan opbouwen door het continu vernieuwen van kennis. Vooral op het gebied van digital marketing is het essentieel dat organisaties de kerncompetenties zelf in huis hebben. Alleen dan lukt het om de voorsprong op de concurrentie echt vast te houden en te vergroten. Daarvoor bieden we trainingen en opleidingen met de beste experts uit de praktijk vanuit een doordacht totaalplan. 

Adwise Academy beweegt mensen van wat ze nu beheersen naar wat er morgen telt. En waar de toekomst om vraagt. We werken altijd vanuit een strategisch opleidingsplan voor de hele organisatie gebaseerd op de lange termijn ambities. We brengen in kaart wat er wanneer nodig is aan kennis. En wie daarvoor welke training zou moeten volgen. Zo wordt voorsprong opbouwen óók voorsprong houden.

Maikel Veldhuis
Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Maikel helpt je graag

Adwise Academy

Bewezen kwaliteit. .

E-Academy learningpartner
Adwise Academy is een e-Academy learningpartner. Onze opleidingen zijn bewezen kwalitatief én actueel. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching.

NRTO-keurmerk
Adwise Academy is aangesloten bij het NRTO. Het keurmerk garandeert adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundig personeel

Benieuwd naar het opleidingsaanbod?

Maikel helpt je graag..

Manager Adwise Academy

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.