Voor Young Professionals

Een vliegende start van je carrière in digital.

Voor Young Professionals

Een vliegende start van je carrière in digital.

Ben je net afgestudeerd en heb je moeite met het vinden van een baan? Wij merken dat veel young professionals met een opleiding in marketing, communicatie, commerciële economie of een gerelateerde studie vaak lastig een eerste baan vinden. Je wordt afgewezen door een gebrek aan ervaring, maar hoe krijg je die ervaring en praktische vaardigheden als je niet aan het werk komt? Een vicieuze cirkel. 

Ons Young Mastermind programma is dan de perfecte stap voor jou. Je wordt opgeleid door echte digital vakprofessionals en krijgt een baan waar je jouw kennis en skills toepast. Zo doe je waardevolle praktijkervaring op en werk je aan een sterk C.V.

Sanne
Benieuwd of ons Young Mastermind programma iets voor jou is? Sanne helpt je graag

Voordelen Young Mastermind programma

 • Betaald leren, praktijkervaring opdoen en werken voor echte opdrachtgevers;
 • Gegarandeerd een baan als digital marketeer;
 • Interactieve trainingen van award-winning specialisten;
 • Je leert al werkend waar jouw interesse ligt binnen digital;
 • Intensieve begeleiding met ontwikkel- en coachgesprekken.

Programma

Dé kickstart van jouw carrière.

In dit 15 maand durende programma ontdek je waar jouw passie en ambitie binnen digital ligt en doe je hier direct relevante werkervaring in op. Het programma start met een traineeship van drie maanden, waarin je opgeleid wordt door echte digital specialisten en en aan praktijkopdrachten werkt voor echte opdrachtgevers. Zo maak je onder andere kennis met de volgende vakgebieden:

 • digital-advertising Digital advertising
 • Data & analytics
 • Marketingstrategie
 • Concept & content

Werken & ontwikkelen

Met het Young Mastermind programma ontwikkelen we jou tot gamechanger in de digitale wereld. Een Digital Mastermind! We gaan op zoek naar jouw unieke talenten en de plek, rol en functie waar deze tot uiting kunnen komen. Zodat jij maximale impact kunt maken. Tijdens het Digital Traineeship ontdekken we samen wat voor jou de geschikte vervolgstap is.

Vervolgens ga je minimaal 12 maanden aan de slag met een uitdaging die op jouw ambities en interesse is afgestemd. Zo kun je in-house werken als digital marketeer bij één van onze opdrachtgevers, of meerdere opdrachten uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers middels onze Inhouse Services. Of je vult een passende vacature binnen ons digital agency Adwise. Via ons ontwikkelprogramma blijf je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder groeien, terwijl je relevante werkervaring opdoet. 

Ervaringen

Young Masterminds aan het woord.

In deze video vertellen onze Young Masterminds hoe zij het programma hebben ervaren, maar ook wat het ze heeft gebracht. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, meer zelfvertrouwen en een beter beeld van hun ambities en passie. En een uitdaging die daarbij past! Wil je vrijblijvend kennismaken om meer ervaringen te horen? Neem dan contact op!

Solliciteer nu

voor het Young Mastermind programma.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact met Elke op

Meer weten?

Sanne kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over het Young Mastermind programma? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?