Voor Young Professionals

Een vliegende start van je carrière in digital.

Voor Young Professionals

Een vliegende start van je carrière in digital.

Ben je 1-2 jaar werkzaam in (digital) marketing of net afgestudeerd? Heb je het gevoel dat je nog niet stevig genoeg in je schoenen staat als digital professional? Dan is het Young Mastermind programma de perfecte stap voor jou. Dit unieke programma is een combinatie van leren en praktijkervaring.

Je volgt een super intensief Digital Marketing Traineeship van drie maanden, waarna je via WisePeople aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je al jouw nieuwe kennis kunt toepassen. Ook volg je ons persoonlijk ontwikkelprogramma, om jouw unieke kwaliteiten maximaal te ontwikkelen. Want to join us?

Elina
Benieuwd of ons Young Mastermind programma iets voor jou is? Elina helpt je graag

Onze Digital Masterminds

Delen hun ervaringen.

"Bij het Young Mastermind programma krijg je meteen de "best practices" van alle onderwerpen binnen digital marketing. Zo bespaar je uren aan research en kom je meteen bij de meest effectieve manier van bijvoorbeeld het opzetten van een Google Ads campagne. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad tijdens het traineeship en misschien wel meer geleerd in deze 3 maanden dan in het afgelopen jaar. Via WisePeople ben ik vervolgens aan de slag gegaan als Digital Marketeer bij Redable. Ik vind het werk superleuk en ga elke dag met plezier naar kantoor!"

Julian Ros Digital Marketeer bij Redable
Julian Ros Digital Marketeer bij Redable

Onze Digital Masterminds

Delen hun ervaringen.

‘Ik kende nog maar zo’n klein deel van marketing terwijl er zoveel meer is. Het was het uitgelezen moment om dingen bij te leren en om erachter te komen wat er bij mij past. Uniek aan het Digital Marketing Traineeship bij Adwise is dat de vakspecialisten van Adwise je de best practices van hun vakgebied leren en je dit vervolgens direct in de praktijk gaat brengen. Dit was het allerleukste van het traineeship, hier kreeg ik echt onwijs veel energie van! Zo bouwden we voor één van de opdrachtgevers een website. Dit gaf mij zoveel inzicht, je beseft je namelijk soms niet hoeveel er bij zoiets komt kijken en waar je allemaal rekening mee moet houden. Dat vond ik heel interessant!’

Anique Aten Digital Marketeer WisePeople
Anique Aten Digital Marketeer WisePeople

Voordelen Young Mastermind programma

 • Betaald leren, praktijkervaring opdoen en werken voor echte opdrachtgevers;
 • Gegarandeerd een baan als digital marketeer;
 • Interactieve trainingen van award-winning specialisten;
 • Je leert al werkend waar jouw interesse ligt binnen digital;
 • Intensieve begeleiding met ontwikkel- en coachgesprekken.

Programma

Dé kickstart van jouw carrière.

In dit 15 maanden durende programma ontdek je waar jouw passie en ambitie binnen digital ligt en doe je hier direct relevante werkervaring in op. Het programma start met een fulltime traineeship van drie maanden, waarin je opgeleid wordt door echte digital specialisten en aan praktijkopdrachten werkt voor echte opdrachtgevers. Zo maak je onder andere kennis met de volgende vakgebieden:

 • digital-advertising Digital advertising
 • Data & analytics
 • Marketingstrategie
 • Concept & content

Werken & ontwikkelen

Met het Young Mastermind programma ontwikkelen we jou tot gamechanger in de digitale wereld. Een Digital Mastermind! We gaan op zoek naar jouw unieke talenten en de plek, rol en functie waar deze tot uiting kunnen komen. Zodat jij maximale impact kunt maken. Tijdens het Digital Traineeship ontdekken we samen wat voor jou de geschikte vervolgstap is.

Vervolgens ga je minimaal 12 maanden aan de slag met een uitdaging die op jouw ambities en interesse is afgestemd. Zo kun je in-house werken als digital marketeer bij één van onze opdrachtgevers, of meerdere opdrachten uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers middels onze Inhouse Services. Of je vult een passende vacature binnen ons digital agency Adwise. Via ons ontwikkelprogramma blijf je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder groeien, terwijl je relevante werkervaring opdoet. 

Ervaringen

Young Masterminds aan het woord.

In deze video vertellen onze Young Masterminds hoe zij het programma hebben ervaren, maar ook wat het ze heeft gebracht. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, meer zelfvertrouwen en een beter beeld van hun ambities en passie. En een uitdaging die daarbij past! Wil je vrijblijvend kennismaken om meer ervaringen te horen? Neem dan contact op!

Vul hier je gegevens in

Maak je interesse in het Young Mastermind programma kenbaar en ontvang van ons snel een reactie.

Meer weten? Neem contact op met Elina

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elina

Meer weten?

Elina kan je alles vertellen..

Heb je een vraag over het Young Mastermind programma? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?