Vakgebieden

Hoe maak jij het verschil?.

Als koploper van het digitale denken help jij organisaties om echt een stap vooruit te zetten. Bekijk onze vacatures per vakgebied.

 

Digital Marketing

Word jij blij van clicks, conversies en leads? Wil jij helemaal in online marketing campagnes en tools duiken? Check dan onze digital marketing vacatures.

Lees verder

Marketing Communications

Wil jij je breed bezighouden met o.a. online & offline communicatie, content, branding, events en meer binnen een organisatie? Dan past een allround marketing communicatie functie bij jou.

Lees verder

Brand, Content & CX

Word jij blij van een functie waar creativiteit, inhoud en beleving samenkomen? En breng jij de boodschap met impact over aan de doelgroep? Bekijk dan onze brand, content & CX vacatures.

Lees verder

Board & Management

Ben jij een T-shaped leider en weet jij hoe je business doelen doorvertaalt naar tactiek? Bekijk dan de mogelijkheden voor een uitdagende nieuwe rol in management of directie.

Lees verder

Data, Tech & Development

Ga jij goed op nieuwe tools en innovaties? En help jij met data, software en techniek jouw organisatie op een voorsprong? Kijk dan bij de data, tech & development vacatures.

Lees verder

Sales & Consultancy

Kun jij met jouw people-skills het onderste uit de kan halen? En weet jij dat luisteren belangrijker is dan praten? Bekijk dan de vacatures voor commerciële en ondersteunende rollen!

Lees verder

Meer weten?

Elina helpt je verder..

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Ben je nieuwsgierig wat de markt jou te bieden heeft? Wij denken graag met je mee.

Contact