Vakgebieden

Hoe maak jij het verschil?.

Als koploper van het digitale denken help jij organisaties om echt een stap vooruit te zetten. Bekijk onze vacatures per vakgebied.

 

Digital Marketing

Is digital marketing jouw passie, heb je actuele en relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Lees verder

Strategy, Brand & CX

Jeuken je handen om technologie, mensen en processen bij elkaar te brengen in briljante nieuwe strategieën en concepten? Bekijk dan onze vacatures.

Lees verder

Concept, UX & Design

Creativiteit is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Alleen met een goed creatief idee zet je een beleving neer die nog echt opvalt. Creëer jij een beleving die van begin tot einde klopt?

Lees verder

Sales & Account

We zoeken commerciële talenten met consulting skills die niet bang zijn om opdrachtgevers uit te dagen. Ons motto: denk vooruit, loop voorop en doorbreek de status quo.

Lees verder

Development

Elk bedrijf moet een goed ingericht landschap hebben om mee te komen. Hiervoor zijn tools en platformen nodig die perfect aansluiten op elkaar en op de doelen van de organisatie. Gaat jouw hart sneller kloppen van software en innovatie?

Lees verder

Data & Insights

Wij zoeken data engineers, analysts en scientists met passie voor het omzetten van ruwe data in waardevolle inzichten. Kun jij grip krijgen op data en daarmee onze opdrachtgevers op een voorsprong zetten?

Lees verder

Project management

Het managen van Digital Marketing projecten vraagt om aanvoerders met een scherp oog voor efficiency en planning. We zoeken echte peoplemanagers die verbinden, motiveren en bijsturen. Ben jij zo’n communicatief sterke leider?

Lees verder

Board & Management

Deze tijd vraagt om visie en leiderschap. In de vorm van T-shaped leiders, die visie weten te combineren met tactische kennis. En kwaliteit met resultaat. Kortom, echte business versnellers in hart en nieren. Neem jij graag de lead?

Lees verder

Support staff

Zoek jij een ondersteunende rol binnen een organisatie? Bijv. in office management, HR, Recruitment of Finance? Bekijk dan onze huidige vacatures.

Lees verder

Meer weten?

Elina kan je alles vertellen..

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging of wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Ben je nieuwsgierig wat de markt jou te bieden heeft? Wij denken graag met je mee.

Contact