Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Meten = weten. Dat geldt ook voor vaardigheden.

Meten = weten. Dat geldt ook voor vaardigheden. Met onze assessment tools brengen wij niet alleen het kennisniveau van de medewerker in beeld maar kijken wij ook in hoeverre de kandidaat de kennis op juiste wijze weet toe te passen. 


Assessment

Om kandidaten te testen kunnen we gebruik maken van een database met ruim 900 voorgedefinieerde multiple choice vragen en 3.600 antwoordopties! Deze database is samengesteld door de top van de Nederlandse online media-, marketing- en e-commercebedrijven. We hebben vragen in de volgende categorieën: Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Social Media, CRM, Display Advertising, Mobile Marketing, SEA, SEO, Online Sales en Webanalytics. Om deelnemers  extra te laten zweten, kunnen we naast multiple choice vragen ook open vragen en/of een case toevoegen aan de test. Uiteraard zetten we alle resultaten vervolgens om in een heldere rapportage zodat je precies weet hoe de kandidaat gepresteerd heeft!
Case interview

In een case interview toetsen we de kennis en de vaardigheden van een kandidaat aan de hand van een probleemstelling. In de meeste gevallen krijgt  de kandidaat de case per e-mail toegestuurd  en mag deze enkele dagen de tijd nemen om de case uit te werken alvorens de oplossing te komen presenteren. Maar we kunnen een kandidaat ook uitnodigen op kantoor  en pas dan de case overhandigen. De kandidaat zal dan ter plekke met de case aan de slag moeten. Tijdens de uitwerking observeren wij de kandidaat in ons assessmentcenter (ingericht als huiskamer), waarbij we alle gedragingen van de kandidaat (zowel offline als online) monitoren met onze geavanceerde software en apparatuur.

Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

  


Waarom Wisepeople:

 

  • We hebben 10+ jaar ervaring in digital marketing en recruitment
  • Wij spreken de ‘taal’ van zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten
  • We beschikken over een groot landelijk netwerk van kwalitatieve kandidaten
  • Wij stellen alleen kandidaten voor die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen
  • We blijven ook na de match betrokken en bieden professionele ondersteuning
  • We bieden gedetacheerde medewerkers gerichte opleidingen en trainingen aan
  • We hanteren concurrerende tarieven
  • We bieden altijd een half jaar garantie op iedere match