SPECIAL: Je eigen (in)directe invloed op persoonlijke ontwikkeling

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Podcast Digital Brains

Iedereen kent wel de uitspraak dat de mensen in een organisatie het belangrijkste kapitaal zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen graag bij jouw organisatie willen werken en blijven werken? Op welke manier faciliteer je persoonlijke ontwikkeling en hoe neem je als marketeer de regie over je eigen carrière.

De onderwerpen van deze special

Deze aflevering gaat over werkplezier en werkgeluk. Als inspiratie voor je eigen organisatie of team, maar ook voor jou als individu. Juist omdat dit thema iets is waar veel medewerkers in de zomerperiode over nadenken, dus een mooi thema om dieper op in te gaan met Leonie Kranenberg, Director People & Culture bij Adwise.

Gast: Leonie Kranenberg, director People & Culture
Hosts: Jeroen Roozendaal, Daan Loohuis (Head of Strategy)

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt. 
 

 

Shownotes & Inspiratie

  

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Wil jij jezelf ook ontwikkelen in de digitale wereld?

WisePeople helpt je daarbij!.

Neem contact met ons op en ontdek jouw kansen

Neem contact op

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen digital?

Wij helpen je graag verder.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..