E-recruitment in een kandidatenmarkt en Talent Based hiring

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Podcast Digital Brains #44

In deze aflevering bespreken we alles wat je moet weten over e-recruitment in een kandidatenmarkt en Talent Based hiring.

De onderwerpen van Podcast #44

In deze Deep Dive aflevering bespreken we alles wat je moet weten over e-recruitment in een kandidatenmarkt en Talent Based hiring. De strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. De kandidaten zijn aan de winnende hand. De toenemende krapte maakt van de arbeidsmarkt een echte kandidatenmarkt. Het bereiken van geschikte mensen is al een opgave; ze overtuigen ronduit een pittige uitdaging. En dat betekent dat veel organisaties omzetgroei mislopen, omdat ze niet de juiste mensen kunnen aantrekken. Maar wat kun je doen om je recruitment succesvoller te maken? Wij vertellen je er graag alles over in deze e-recruitment Podcast!

Gast: Evelien Knippers, Account Director bij Adwise gespecialiseerd in e-recruitment.
Hosts: Jeroen Roozendaal, Daan Loohuis (Head of Strategy)

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt. 
 

 

Shownotes 

 

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

In gesprek over e-recruitment voor jouw organisatie?

Wij sparren graag met je!.

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..