Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

We leven op aarde met steeds meer mensen, de zorgen over het milieu stijgen. Een toenemend aantal grondstoffen wordt schaars. Duurzaam ondernemen biedt oplossingen en is hard nodig. Wisepeople draagt daar waar mogelijk haar steentje graag bij.

 

CO2 Neutraal kantoorpand

Wisepeople is gevestigd in de Magna Porta. Dit gebouw maakt gebruik van een hightech klimaatsysteem. Dit systeem combineert een warmtepompinstallatie met warmte- / koude opslag in de bodem. Door daarnaast gebruik te maken van betonkernactivering en warmte-uitwisseling tussen de "koude" noordgevel en de "warme" zuidgevel behoort Magna Porta tot één van de meest energiezuinige kantoorgebouwen van Nederland. Omdat het klimaat-systeem alléén elektriciteit behoeft, weet Magna Porta de CO2 uitstoot te reduceren tot nul.

 

Kennis

We helpen onze mensen bij het realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers en de eigen ambities door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, onder andere met opleidingen, cursussen en assessments, kennissessies en workshops. 

 

 Wagenpark

Net als bij koelkasten, wasmachines en huizen kennen personenauto's ook energielabels. Het energielabel loopt van A t/m G, waarbij het A-label staat voor het meest zuinig en het G-label voor minst zuinig. Alle leaseauto's in het wagenpark van Wisepeople zijn uitgerust met een A-label.

 

 Serverpark

Ook met betrekking tot het serverpark is de keuze voor om optimaal rekening te houden met het milieu doorgevoerd. Door maximaal gebruik te maken van de resources, daalt het stroomverbruik drastisch, waardoor er minder warmte wordt geproduceerd. Hierdoor is er minder koeling nodig en dus minder CO2 uitstoot.