Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Disclaimer

Wisepeople is een label van Recruitmentwise B.V. 

Omdat wij het wel zo netjes vinden je juist te informeren, ontkomen wij er niet aan enkele “kleine lettertjes” op te nemen. Zoals bijvoorbeeld deze disclaimer over het gebruik van onze website. Ondanks dat deze tekst redelijk juridisch van aard is, willen wij je vragen onderstaande met aandacht te lezen om misverstanden te voorkomen. 

Informatie op deze website

Recruitmentwise B.V., in dit geval handelend onder de naam Wisepeople, besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Recruitmentwise B.V. wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. Recruitmentwise B.V. behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. 

Functioneren van deze website

Recruitmentwise B.V. garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Recruitmentwise B.V. is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten. 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Recruitmentwise B.V. aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. 

Virussen

Recruitmentwise B.V. garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.