Cultuur

De kernwaarden die centraal staan bij alles wat we doen.

Kennismaken?

Cultuur

De kernwaarden die centraal staan bij alles wat we doen.

Kennismaken?

Onze kernwaarden

Dit is waar wij voor staan. Dit zijn de doelen die we nastreven, waarderen en motiveren bij onze community, onze opdrachtgevers én onszelf. Het DNA van WisePeople en de basis van onze bedrijfscultuur.

Trust

We trust each other.

Vertrouwen is de basis voor groei en samenwerking. Door elkaar te vertrouwen, zijn we altijd eerlijk. Zo kan en mag iedereen zichzelf zijn. Wij hebben vertrouwen in de oprechte intenties en kennis & kunde van anderen.

“We respect people that tell the truth, trust is earned by honesty”

Explore

We explore the future.

We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe kansen, slimme verbindingen en verbeteringen voor morgen. Zo boeken we vooruitgang. Ontwikkeling bestaat niet zonder verandering. Als het nodig is, duiken we in het onbekende.

"The future is not something we enter. The future is something we create"

Empower

We empower the flourish.

Wat je aandacht geeft, groeit. Wij moedigen ontwikkeling aan, zodat iedereen steeds meer uit zichzelf kan halen. We spreken waardering uit en weten dat echte kracht zit in het stimuleren van anderen, hulpvaardigheid en het vermogen anderen te laten stralen.

“Nothing is impossible, the word itself says i’m possible”

Challenge

We challenge to be bold.

Wij dagen elkaar uit en gaan geen uitdaging uit de weg. We bezitten de kracht om complexiteit terug te brengen naar eenvoud. Wij voegen waarde toe die zorgt voor opschudding en impact in onze digital wereld.

"Accept the challenges so that you can feel the exhilaration of victory"

Sincerity is priority

Oprecht zijn betekent dat eerlijkheid voorop staat. Wij zijn niet bang om de waarheid te vertellen, omdat wij geloven dat het ons samen verder brengt. We vinden beloftes nakomen belangrijk. Dus we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Oprecht zijn is ook kwetsbaar durven zijn. Ons openhartig uitspreken over wat we denken en voelen. Jezelf kunnen zijn, zoals je bent. Maar ook wederzijds respect en empathie voor anderen. Het zorgt voor de mooiste verbindingen. Zo ontstaat begrip en kennen we elkaars verwachtingen.​

01 /10
01 /10

Be (y)our customer

Listen and seek to understand.

Alles wat we doen en adviseren is gericht op het succes van onze opdrachtgevers. Dit doen we door in de schoenen van onze opdrachtgevers te staan en in de huid van hun klanten/doelgroepen te kruipen. Door ècht (zonder aannames en vooroordelen) te luisteren, kunnen we anderen begrijpen en verder helpen. Onze doelen stemmen we hierop af. Zo zijn we in staat, met passie te zorgen voor de ultieme klantbeleving. Wij zijn onafhankelijk en transformeren naar de behoefte in de markt. Zo worden we een onderdeel van onze opdrachtgevers, of bouwen we samen aan (nieuwe) teams.

02 /10
02 /10

Imagination creates unseen connections

Door verbeeldingskracht toe te voegen, komt digital echt tot leven in wonderbaarlijke belevenissen. We zetten ons voorstellingsvermogen in om klantervaringen te verbeteren en verwachtingen te overtreffen. Die creativiteit komt terug in onze vindingrijkheid, waarmee we nieuwe verbindingen leggen. Tussen mens en techniek en tussen het bekende en het verwonderlijke.

03 /10
03 /10

Progress requires willingness & ​flexibility

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Als we voorop willen lopen, moeten we blijven transformeren en leren. Wat gisteren de waarheid was, kan morgen anders zijn. Dat vraagt om bereidheid en flexibiliteit om soepel mee te bewegen, vooruit te kijken. De ruimte voor flexibiliteit kan bestaan, doordat er duidelijke structuur aan ten grondslag ligt. We blikken terug om te leren en te anticiperen, maar houden onze focus op de toekomst.​

04 /10
04 /10

Passion + ambition = excellence​

Onze liefde voor het vak, betekent hart voor de zaak van onze opdrachtgevers. Onze passie is de ontembare drive om innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bedenken, opdrachtgevers en collega’s verder te helpen. We zijn nieuwsgierig en willen op de hoogte zijn van de laatste kennis. We inspireren anderen met onze gedrevenheid en ambitie voor excellentie. We vechten voor verbetering. Dit werkt aanstekelijk. We geven om het succes van onze opdrachtgevers, onze mensen en Adwise.

05 /10
05 /10

Brain, body and soul are interconnected.

Wij zijn constant in verbinding met elkaar, ons netwerk, onze opdrachtgevers, hun klanten en industrieën. We zoeken samenhang in techniek en design, in functie en beleving. Alles is met elkaar verbonden. Net als onze verhouding tussen werk en privé, die ons in gezonde balans houdt. Onze creativiteit zit in onze brains en in ons hart. In hoe we multidisciplinaire verbindingen maken. Deze synergie maakt ons onderdeel van een groter geheel. Waarbij alles en iedereen holistisch met elkaar verbonden is. ​

06 /10
06 /10

With freedom comes​ responsibility

Wij geloven dat mensen gaan vliegen als ze vrijheid krijgen. De vrijheid om eigen keuzes te maken en de beste route te kiezen. Wat samen leidt tot het beste resultaat. Vrijheid krijgen betekent verantwoordelijkheid nemen voor de gekozen formule. Soms lopen zaken anders dan verwacht. Dan lossen we het op en leren we met elkaar. Zodat het de volgende keer nog beter gaat.

07 /10
07 /10

An infinite mindset inspires

Positief denken, geeft kansen voor ongelimiteerde groei. Doordat we groot denken en klein starten, kunnen snel uitproberen en leren. Daarom is feedback constructief, het geeft ruimte om samen te groeien. Streven om de beste te zijn, zonder dat het gevaar van arrogantie en onverschilligheid te dichtbij komt. Samen dagen we elkaar uit en iedereen groeit mee. We inspireren, wanneer problemen of ambities gedeelde uitdagingen worden. Als een puzzel, die we met elkaar oplossen.​

08 /10
08 /10

Every success is worth celebrating

We zijn trots op alle successen, groot en klein. Alle bijdragen en stappen zijn belangrijk in de groei die we nastreven. Persoonlijke groei, maar ook binnen een team, project of een opdrachtgever helpen groeien naar een volgend level. ​ Samen met onze collega’s, opdrachtgevers en netwerk zijn we succesvoller dan alleen. En dat vieren we maar al te graag met elkaar!​

09 /10
09 /10

Life is a journey, let’s enjoy the ride together.

Het gaat ons niet om de eindbestemming, de reis ernaartoe is vaak veel interessanter. Hier willen we samen van genieten, door op een plezierige manier samen te werken. Waardoor werken niet een noodzakelijk kwaad, maar een fijne aanvulling op ons privéleven is. Een gezellige werksfeer zorgt voor een goede basis voor teamtevredenheid en klanttevredenheid. Waardoor ons netwerk als een magneet functioneert, waar mensen graag bij aan willen sluiten.

10 /10
10 /10


Benieuwd naar wat wij allemaal meemaken?

#LIFEATWISEPEOPLE.

Kennismaken?

We zijn benieuwd jaar jouw verhaal!.