Werving & Selectie

Op zoek naar een digital professional die écht het verschil maakt in jouw organisatie?.

Werving & Selectie

Op zoek naar een digital professional die écht het verschil maakt in jouw organisatie?.

De strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. De kandidaten zijn aan de winnende hand. De toenemende krapte maakt van de arbeidsmarkt een echte kandidatenmarkt. Het vinden van geschikte mensen is al een opgave; ze overtuigen en behouden is ronduit pittig. 

Vraagt jullie strategische personeelsplanning om uitbreiding of vervanging van digital professionals? WisePeople helpt met de werving en selectie van een digital mastermind die écht het verschil maakt in de organisatie. 

Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne helpt je graag!

Voordelen Werving & Selectie

  • De beste digital professionals uit de markt direct in dienst bij jouw organisatie;
  • Wij verzorgen de gehele werving en selectie, zodat jullie kunnen focussen op de core business;
  • Binnen no time een goede match uit onze poule van digital masterminds;
  • Kandidaten worden beoordeeld en geselecteerd door vakinhoudelijke specialisten; 
  • Ruim onderwijsaanbod van award-winning niveau voor inhoudelijke doorontwikkeling.

 Liever meer flexibiliteit? Ga dan naar Detachering & Interim

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Intake

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is gaan wij voor jullie aan de slag! 

Werving

In sommige gevallen hebben wij een kandidaat direct beschikbaar, anders zullen wij specifiek voor de aanvraag gaan werven. We maken voor jullie een vacaturetekst op maat en zetten deze uit in ons volledige netwerk en digitale kanalen. Met iedere potentieel geschikte kandidaat voeren we een uitgebreid intakegesprek. 

Match!

Nadat de match gemaakt is bieden jullie de professional een arbeidsovereenkomst en zijn jullie rechtstreeks werkgever. Het is daarbij mogelijk om de doorontwikkeling van deze medewerker bij ons neer te leggen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons Young Mastermind Ontwikkelprogramma

Alleen selectie?

Geen probleem. .

Zijn jullie zelf al in gesprek met een aantal potentiële kandidaten? Of is jullie netwerk voldoende sterk om geschikte kandidaten aan te trekken? Super! Het is altijd wenselijk om een eigen kandidatenpool te onderhouden. 

Voor veel organisaties is het lastig om te beoordelen of de perfecte kandidaat zich al heeft aangemeld of de uiteindelijke keuze te maken voor een kandidaat. Wij denken hierbij graag mee en kunnen voor jullie de topkandidaten toetsen op kennis en vaardigheden. 

Onderdelen van een selectieprocedure kunnen (afhankelijk van de vraag) zijn; 

  • Het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online)assessment;
  • Het uitwerken en presenteren van een concrete case;
  • Een beoordeling op inhoud en kennis van een senior specialist.

Onze digital masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Masterminds

Onze beschikbare Digital Masterminds.

Jordin Holsappel Young Mastermind
Luuk Wielink Young Mastermind
Laura Spierings Young Mastermind
Rik Wenneker (Young) Digital Mastermind / Marketeer
Jill Wychgel (Young) Digital Mastermind / Marketeer
Rianne Bosch (Young) Digital Mastermind / Corporate Marketeer
Joost van de Maat (Young) Digital Mastermind / Corporate Marketeer
Marlon Achteresch (Young) Digital Mastermind / Marketeer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.