Werving & Selectie

Meer dan 15 jaar W&S ervaring binnen de digitale wereld.

Werving & Selectie

Meer dan 15 jaar W&S ervaring binnen de digitale wereld.

Werving & selectie

Meer dan 15 jaar W&S ervaring binnen de digitale wereld.

Heb je plannen om je online team uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en selectie. Want wij weten precies welke skills een goede digital professional nodig heeft om online succes te boeken en hebben de middelen om het daadwerkelijke kennis en toepassingsniveau van de kandidaat inzichtelijk te maken.

Kwalitatieve matches


Pas als we precies weten welke skills je binnen het team nodig hebt gaan wij aan de slag. Vaak kijken we daarom eerst naar je business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het zittende team.  Vervolgens starten we de werving op en voeren we met iedere potentiëel geschikte kandidaat een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze vaksepcialisten kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de werving en selectie procedure zijn.

Maar ook na de match blijven wij betrokken. Kandidaten die wij hebben bemiddeld hebben te allen tijde gratis toegang tot de workshops en trainingen die we met regelmaat verzorgen. Ook delen we onze kennis via blogs en nieuwsbrieven en kan een geworven medewerker altijd bij ons terecht met inhoudelijke vragen op het gebied van digital marketing. Zo weet je zeker dat de nieuwe medewerkers ook op langere termijn nog waardevol zullen zijn voor je organisatie.

Alleen selectie? Geen probleem.


Zijn jullie zelf al in gesprek  met een aantal potentiële kandidaten? Super. Het is altijd goed om een eigen kandidatenpool te onderhouden. Maar hoe weet je nou zeker dat je de perfecte kandidaat aanneemt die aantoonbaar beschikt over de vaardigheden die je binnen je organisatie nodig hebt? Simpel. Door ons in te schakelen bij de selectie. Wij gaan graag in gesprek met de top 3 kandidaten om hun daadwerkelijke actuele kennis van het vak te toetsen. Hierbij kijken we niet alleen naar het kennisniveau, maar toetsen we ook in hoeverre de kandidaat de kennis op juiste wijze weet toe te passen. Bijvoorbeeld door het inzetten van een assesment. Uiteraard ontvangen jullie van iedere deelnemer een duidelijke rapportage.

Waarom Wisepeople:

  • We hebben meer dan 15 jaar ervaring in werving & selectie van digital talenten en professionals
  • We zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en trends
  • We hebben toegang tot de allerbeste en nieuwste tools in de markt
  • We werken met veel plezier aan het realiseren van uw doelstellingen

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.