Young Mastermind programma

Onboard het beste digitale talent en versnel de digitale transformatie. .

Young Mastermind programma

Onboard het beste digitale talent en versnel de digitale transformatie. .

Wil je je team versterken met een Digital Marketeer op locatie? We bieden hiervoor een unieke kans met ons Young Mastermind programma. Hierbij leiden wij HBO/WO afgestudeerde young professionals gedurende 15 maanden op tot gamechangers in de digitale wereld.

De eerste drie maanden volgen zij een intensief opleidingsprogramma van award-winning digital marketing niveau. Hierna kunnen zij instromen bij jouw organisatie, waarbij ze met ons Young Mastermind programma zich verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Sanne
Maak kennis met onze Young Digital Masterminds Neem contact op

Voordelen Young Mastermind programma

Voordelen Young Mastermind programma;

  • Young professionals worden in recordtempo opgeleid tot digital experts die het verschil maken in jouw organisatie;
  • Intensieve scholing door specialisten van de #1 digital agency (Emerce100);
  • Maandelijkse ontwikkeling gericht op inhoudelijke kennis, praktijkcasussen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Coaching en ontwikkeling gedurende het gehele traject;
  • Sparring / netwerk van onze community met vakgenoten;
  • Toegang tot de allerbeste en nieuwste tools in de markt.

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Meet our wiseguides

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is gaan wij voor jullie aan de slag! 

Intake

Met een duidelijk beeld van de personeelsbehoefte voeren wij een uitgebreide intake. Hier kijken we naar jullie organisatie, de cultuur en gaan we specifiek in op de vacature en het functieprofiel dat jullie zoeken. We vragen veel informatie op om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe collega naadloos in het team en de organisatie past.

Selectie

Uit onze poule van kandidaten voor het Young Mastermind programma selecteren wij de allerbeste young professionals op het gebied van ervaring, soft skills, passie en drive. Tevens kunnen we in deze fase van het proces al een match maken met jullie organisatie. Daarbij kijken we ook naar de fit in persoonlijkheid en cultuur. Hierbij hoort ook een klikgesprek tussen jullie en één of enkele van onze topkandidaten. 

Match!

Is van beide kanten een match? Geweldig! De Young Mastermind start met het 12 weken durende Digital Marketing Traineeship en werkt al twee dagen per week in-house mee bij jullie organisatie. Na afronding van het traineeship gaat de Young Mastermind volledig in-house bij jullie aan de slag en volgt daarbij ons maandelijkse ontwikkelprogramma. 

De perfecte match

Bekijk hier de ervaring van Redable met het Young Mastermind Programma.

Bang dat die ene vacature nooit ingevuld wordt? ICT-leverancier Redable weet er alles van. De weg naar het vinden van de juiste werknemer is niet altijd even makkelijk. In hun oproep voor de gouden tip kwamen zij bij WisePeople, die met het Young Mastermind Programma de perfecte match tóch wist te maken. Lees hier meer over hun ervaring!

Lees hier de ervaring van Redable

Onze Young Masterminds

De Young Masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een Young Mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Young Masterminds

Meet our Young Masterminds.

Bob Young Mastermind
Jens Young Mastermind
Alfred Young Mastermind
Simon Young Mastermind
Rik Digital Advertising Marketeer
Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.