Inhouse teams

WisePeople levert complete teams op locatie..

Kennismaking plannen

Inhouse teams

WisePeople levert complete teams op locatie..

Kennismaking plannen

Willen jullie een eigen marketingafdeling opzetten? Of is het voor jullie nodig om de marketing afdeling te professionaliseren? Wij leveren complete teams op locatie zowel tijdelijk voor een versnelling als vast voor de lange termijn.

Voor organisaties die een versnelling willen maken, de marketing afdeling willen professionaliseren of organisaties die marketingactiviteiten extern belegd hebben en dit in de toekomst zelf inhouse willen organiseren.

Sanne Nijhof
Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne helpt je graag

Voordelen Inhouse teams

  • Zelfsturende teams die onder eigen regie werken en vanaf dag één het verschil maken;
  • Veel slagkracht met een volledig team op locatie;
  • Digital professionals met de laatste kennis in huis, zijn snel up and running;
  • Juiste mix van persoonlijkheden en vaardigheden, afhankelijk van jullie behoefte;
  • Ook tijdelijke invulling en flexibele contracten.

Liever beginnen met één Digital Mastermind aan je team toevoegen? Bekijk dan Detachering & Interim.

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Meet our wiseguides

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie .

Intake

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is gaan wij voor jullie aan de slag! 

Verdieping

Het leveren van complete teams vraagt ons verder te kijken dan een individu. Klopt de samenstelling van persoonlijkheden binnen een team en zijn alle vaardigheden die nodig zijn om de marketingactiviteiten uit te voeren aanwezig? 

Samenstellen team

WisePeople is gespecialiseerd om het hele plaatje te overzien en volledig teams te werk te stellen. Op basis van de vraag stellen wij een team samen met de juiste persoonlijkheden, inhoudelijke skills en ervaring. 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.