Inhouse Services

Tijdelijke en flexibele versterking door een digital professional.

Kennismaking plannen

Inhouse Services

Tijdelijke en flexibele versterking door een digital professional.

Kennismaking plannen

Behoefte aan een aantal uur per week extra expertise op digital/marketing gebied? Een specialist die bij jullie op locatie werkt, zonder dat je deze persoon zelf in dienst hebt? Met Inhouse Services van WisePeople kan dat. 

Onze Digital Masterminds zijn al vanaf 8 uur per week beschikbaar (voor minimaal drie maanden) om te helpen jullie organisatie op een beslissende voorsprong te zetten. Zo zet je per vraagstuk een echte specialist in én blijf je flexibel .

Sannefleur
Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne denkt graag mee

Voordelen Inhouse Services

  • Zelfstandige digital marketeers die onder eigen regie werken en vanaf dag één het verschil maken;
  • Faciliteiten als tools en laptop worden geregeld, de organisatie hoeft alleen een werkplek te voorzien;
  • Gegarandeerd de allerbeste match uit onze poule van Digital Masterminds;
  • Talentontwikkeling inbegrepen, door echte vakspecialisten;
  • Laagdrempelig en flexibel, al vanaf 8 uur per week.

Meer versterking nodig? Onze Digital Masterminds kunnen ook fulltime voor je aan de slag, bekijk de mogelijkheden bij Detachering & Interim. Liever jouw Digital Mastermind direct zelf in dienst hebben? Ga dan naar Executive Search.

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Meet our wiseguides

Roadmap

Maximale impact met Inhouse Services.

Kennismaking

We achterhalen de concrete vraag door tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek in te gaan op jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. 

Intake

Jullie nieuwe collega moet naadloos in het team passen. Daarom gaan we tijdens een uitgebreid intakegesprek nog dieper in op de organisatie, de cultuur en het specifieke functieprofiel dat jullie zoeken.

Selectie

Onze community bestaat uit Digital Masterminds die flexibel inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Wij selecteren aan de hand van jullie vraag één of meerdere geschikte kandidaten die na een klikgesprek bij jullie aan de slag gaan. 

Match!

De Digital Mastermind gaat voor jullie aan de slag. In overleg gebeurt dit bij jullie op locatie, vanuit huis of ons kantoor. Wij verzorgen het contract en alle faciliteiten, tools en evaluaties met de professional.

Digital Masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Marketeers op locatie

Onze beschikbare talenten en professionals.

Rik Digital Advertising Marketeer
Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.