Executive Search

Hulp bij werving & selectie voor marketing vacatures.

Meer informatie

Executive Search

Hulp bij werving & selectie voor marketing vacatures.

Meer informatie

Al een tijdje op zoek naar nieuw marketingpersoneel? Maar krijg je te weinig respons op de vacature, of zit de juiste kandidaat er steeds niet tussen? Dan is executive search van WisePeople de oplossing. 

Goede marketeers zijn nog steeds schaars. Als specialist in digital & marketing weten wij de juiste snaar te raken. Wij nemen het hele proces van vacaturetekst tot inhoudelijke beoordeling van kandidaten uit handen. 

Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne denkt graag mee

Voordelen Executive Search

  • De beste digital professionals uit de markt direct in dienst bij jouw organisatie;
  • Wij verzorgen de gehele werving en selectie, zodat jullie kunnen focussen op de core business;
  • Binnen no time een goede match uit onze poule van digital masterminds;
  • Optioneel: beoordeling en selectie door vakinhoudelijke specialisten; 
  • Ruim onderwijsaanbod van award-winning niveau voor inhoudelijke doorontwikkeling.

Liever meer flexibiliteit? Ga dan naar Detachering & Interim. Heb je geen volledige vacature open, maar wel behoefte aan een aantal uur extra expertise? Bekijk dan onze Inhouse Services

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Meet our wiseguides

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is kunnen wij voor jullie aan de slag! 

Intake

Met een duidelijk beeld van de personeelsbehoefte voeren wij een uitgebreide intake. Hier kijken we naar jullie organisatie, de cultuur en gaan we specifiek in op de vacature en het functieprofiel dat jullie zoeken. We vragen veel informatie op om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe collega naadloos in het team en de organisatie past.

Werving

In sommige gevallen hebben wij een kandidaat direct beschikbaar, anders zullen wij specifiek voor de aanvraag gaan werven. We maken voor jullie een vacaturetekst op maat en zetten deze uit in ons volledige netwerk en digitale kanalen. Met iedere potentieel geschikte kandidaat voeren we een uitgebreid intakegesprek. 

Selectie

Met een poule van geschikte kandidaten voeren wij ambitiegesprekken, om te kijken of er naast de inhoud van de functie ook een match is op persoonlijkheid en cultuur. Eventueel onderdeel van de selectieprocedure kunnen zijn: een online assessment, uitwerken van een case of beoordeling door een senior vakspecialist.

Match!

Is er een perfecte match? Geweldig! De digital professional komt rechtstreeks bij jullie in dienst. Het is daarbij mogelijk om de doorontwikkeling van deze medewerker bij ons neer te leggen, middels ons unieke ontwikkelprogramma.

Alleen selectie?

Geen probleem. .

Zijn jullie zelf al in gesprek met een aantal potentiële kandidaten? Of is jullie netwerk voldoende sterk om geschikte kandidaten aan te trekken? Super! Een minstens zo grote uitdaging is de uiteindelijke keuze maken voor een kandidaat.

Voor veel organisaties is het een uitdaging om te beoordelen of de perfecte kandidaat zich al heeft aangemeld. Wij denken hierbij graag mee en kunnen voor jullie de topkandidaten toetsen op kennis en vaardigheden. 

Onderdelen van een selectieprocedure kunnen (afhankelijk van de vraag) zijn; 

  • Het inwinnen van een referentie;
  • Het inzetten van een (online) assessment;
  • Het uitwerken en presenteren van een concrete case;
  • Een beoordeling op inhoud en kennis van een senior specialist.

Onze digital masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Bekijk ons team

Digital Masterminds

Onze beschikbare Digital Masterminds.

Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.