Detachering & Interim

Voor organisaties die tijdelijk marketing ondersteuning nodig hebben.

Meer informatie

Detachering & Interim

Voor organisaties die tijdelijk marketing ondersteuning nodig hebben.

Meer informatie

Is er een specifiek project dat meer expertise en/of tijd vraagt dan binnen de organisatie beschikbaar is? Tijdelijke onderbezetting in verband met langdurig verzuim of verlof? Of wil je eerst tijdelijk een digital professional inzetten in aanloop naar een vast intern dienstverband? Dan is onze Detachering & Interim service de uitkomst.

WisePeople heeft de oplossing voor jullie digitale personeelsvraagstuk, zowel voor korte als lange termijn. De digital masterminds van WisePeople maken vanaf dag één het verschil. Ze werken op basis van resultaat en impact, om de doelstellingen van jouw organisatie te behalen en zelfs te overtreffen. 

Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne denkt graag mee

Voordelen Detachering & Interim

  • Flexibele inzet, ook tijdelijke contracten;
  • Geen werkgeverslasten, minder financiële risico’s;
  • Kennis, ervaring en een open blik van buiten de organisatie, voorkomt tunnelvisie;
  • Gegarandeerd de allerbeste match;
  • Zekerheid van een vakbekwame digital professional die vanaf het begin impact maakt in de organisatie;
  • Talentontwikkeling inbegrepen, door echte vakspecialisten.

Liever jouw Digital Mastermind direct zelf in dienst hebben? Ga dan naar Executive Search. Juist behoefte aan nog meer flexibiliteit? Bekijk dan onze Inhouse Services

Daarom Wisepeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Meet our wiseguides

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Kennismaking

We bespreken jullie strategische personeelsplanning, business ambities, huidige online performance en samenstelling van het team. Zodra de concrete vraag duidelijk is kunnen wij voor jullie aan de slag!

Intake

Tijdens de uitgebreide intake gaan we dieper in op de organisatie, de cultuur en het specifieke functieprofiel dat jullie zoeken. We vragen veel informatie op om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe collega naadloos in het team past.

Werving

Soms is er direct een kandidaat beschikbaar, anders gaan wij specifiek voor jullie aanvraag werven. We maken een vacaturetekst op maat, zetten deze uit in ons digitale netwerk en voeren intakegesprekken.

Selectie

Tijdens ambitiegesprekken met de geschikte kandidaten kijken we of er een match is op functie-inhoud, persoonlijkheid en cultuur. Een assessment, case of beoordeling door een vakspecialist kan onderdeel van de procedure zijn.

Match!

Perfecte match gevonden? Top! De Digital Mastermind komt in dienst bij WisePeople en gaat bij jullie aan de slag. Wij verzorgen de vakinhoudelijke en persoonlijke doorontwikkeling, evenals evaluatiemomenten.

Digital Masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Masterminds

Onze beschikbare Digital Masterminds.

Rik Digital Advertising Marketeer
Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.