Inhouse Services

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Digital Marketeer op locatie

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Heeft jullie organisatie gedurende een bepaalde periode behoefte aan een aantal uren extra expertise? Willen jullie in korte tijd een versnelling maken binnen de digitale organisatie? Voor zowel een kortdurige als een langdurige periode biedt WisePeople hulp bij de inzet van professionals voor digitale vraagstukken.

Wij kunnen één of meerdere professionals op detacheringsbasis bij jullie inzetten. Onze Digital Masterminds zijn al vanaf 8 uur per week beschikbaar (voor minimaal drie maanden) om te helpen jullie organisatie op een beslissende voorsprong te zetten.

Sannefleur
Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne helpt je graag

Voordelen Inhouse Services

  • Zelfstandige digital marketeers die onder eigen regie werken en vanaf dag één het verschil maken;
  • Faciliteiten als tools en laptop worden geregeld, de organisatie hoeft alleen een werkplek te voorzien;
  • Gegarandeerd de allerbeste match uit onze poule van Digital Masterminds;
  • Talentontwikkeling inbegrepen, door echte vakspecialisten;
  • Laagdrempelig en flexibel, al vanaf 8 uur per week.

Meer versterking nodig? Onze Digital Masterminds kunnen ook fulltime voor je aan de slag, bekijk de mogelijkheden bij Detachering & Interim. Liever jouw Digital Mastermind direct zelf in dienst hebben? Ga dan naar Executive Search.

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is kunnen wij voor jullie aan de slag! 

Intake

Met een duidelijk beeld van de personeelsbehoefte voeren wij een uitgebreide intake. Hier kijken we naar jullie organisatie, de cultuur en gaan we specifiek in op de vacature en het functieprofiel dat jullie zoeken. We vragen veel informatie op om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe collega naadloos in het team en de organisatie past.

Selectie

Onze community van Digital Masterminds bestaat uit professionals die flexibel inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Aan de hand van de vraag selecteren wij één of meerdere geschikte Masterminds die (eventueel na een klikgesprek) bij jullie aan de slag gaan. 

Match!

Onze Digital Mastermind kan al vanaf 8 uur per week voor jullie aan de slag. In overleg werkt de Digital Mastermind bij jullie op locatie, vanuit huis of ons kantoor. WisePeople verzorgt hierbij alle faciliteiten en tools voor de professional, evenals structurele evaluatiemomenten.

Onze Digital Masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Marketeers op locatie

Onze beschikbare talenten en professionals.

Jan Performance Manager
Rik Digital Advertising Marketeer
Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.