Digital Marketeer op locatie

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Digital Marketeer op locatie

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Heeft jullie organisatie behoefte aan een aantal uren extra expertise? Willen jullie in korte tijd een versnelling maken binnen de digitale organisatie? Voor zowel een kortdurige als een langdurige periode biedt WisePeople hulp bij digitale vraagstukken.

Wij kunnen één of meerdere professionals op detacheringsbasis bij jullie inzetten. Onze Digital Masterminds zijn al vanaf 8 uur per week beschikbaar om te helpen jullie organisatie op een beslissende voorsprong te zetten.

Sannefleur
Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne helpt je graag!

Voordelen Inhouse services

  • Zelfstandige digital marketeers die onder eigen regie werken en vanaf dag één het verschil maken;
  • Binnen no time een goede match uit onze poule van Digital Masterminds;
  • Faciliteiten als tools en laptop worden geregeld, de organisatie hoeft alleen een werkplek te voorzien;
  • Onze digital masterminds worden continu doorontwikkeld, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk;
  • Laagdrempelig, al vanaf 8 uur per week.

Liever jouw Digital Mastermind direct zelf in dienst hebben? Ga dan naar Werving & Selectie

Daarom WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Intake

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is gaan wij voor jullie aan de slag! 

Selectie

Onze community van Digital Masterminds bestaat uit professionals die flexibel inzetbaar zijn voor onze opdrachtgevers. Aan de hand van de vraag selecteren wij één of meerdere geschikte Masterminds die (eventueel na een klikgesprek) bij jullie aan de slag gaan. 

Match!

Onze Digital Mastermind kan al vanaf 8 uur per week voor jullie aan de slag. In overleg werkt de Digital Mastermind bij jullie op locatie, vanuit huis of ons kantoor. WisePeople verzorgt hierbij alle faciliteiten en tools voor de professional, evenals structurele evaluatiemomenten.

Onze Digital Masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Marketeers op locatie

Onze beschikbare talenten en professionals.

Alice Kaal Digital Mastermind / Marketeer op locatie
Jan Visser Digital Mastermind / Marketeer op locatie
Rik Wenneker (Young) Digital Mastermind / Marketeer
Jill Wychgel (Young) Digital Mastermind / Marketeer
Rianne Bosch (Young) Digital Mastermind / Corporate Marketeer
Joost van de Maat (Young) Digital Mastermind / Corporate Marketeer
Marlon Achteresch (Young) Digital Mastermind / Marketeer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.