Detachering & Interim

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Detachering & Interim

Een digitale voorsprong begint met mensen die voorop lopen..

Is er een specifiek project dat meer expertise en/of tijd vraagt dan binnen de organisatie beschikbaar is? Hebben jullie tijdelijke onderbezetting in verband met langdurig verzuim of verlof? Of willen jullie als aanloop naar een vast intern dienstverband gebruikmaken van een digital professional? In al deze gevallen kan WisePeople één of meerdere digital masterminds op detacheringsbasis inzetten.

WisePeople heeft de oplossing voor jullie digitale personeelsvraagstuk, zowel voor korte als lange termijn. De digital masterminds van WisePeople maken vanaf dag één het verschil. Ze werken op basis van resultaat en impact, om de doelstellingen van jouw organisatie te behalen en zelfs te overtreffen. 

Sparren over jouw personeelsbehoefte? Sanne helpt je graag

Voordelen Detachering & Interim

  • Flexibele inzet, ook tijdelijke contracten;
  • Geen werkgeverslasten, minder financiële risico’s;
  • Kennis, ervaring en een open blik van buiten de organisatie, voorkomt tunnelvisie;
  • Gegarandeerd de allerbeste match;
  • Zekerheid van een vakbekwame digital professional die vanaf het begin impact maakt in de organisatie;
  • Talentontwikkeling inbegrepen, door echte vakspecialisten.

Liever jouw Digital Mastermind direct zelf in dienst hebben? Ga dan naar Executive Search. Juist behoefte aan nog meer flexibiliteit? Bekijk dan onze Inhouse Services

Daarom Wisepeople

WisePeople is een community van digital masterminds die het verschil maken voor jouw organisatie en in de digitale wereld. We weten dat het vinden en binden van digitale professionals niet makkelijk is. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij het netwerk, de wervingskracht en vakkennis om de juiste match te maken voor jouw organisatie. Iedere vraag is maatwerk en door onze ervaring in digital weten we als geen ander welke skills jouw organisatie nodig heeft.

Roadmap

Naar maximale impact voor jouw organisatie.

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken wij de strategische personeelsplanning en achterhalen we de concrete vraag door te kijken naar jullie business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het huidige team. Zodra de vraag duidelijk is kunnen wij voor jullie aan de slag! 

Intake

Met een duidelijk beeld van de personeelsbehoefte voeren wij een uitgebreide intake. Hier kijken we naar jullie organisatie, de cultuur en gaan we specifiek in op de vacature en het functieprofiel dat jullie zoeken. We vragen veel informatie op om ervoor te zorgen dat jullie nieuwe collega naadloos in het team en de organisatie past.

Werving

In sommige gevallen hebben wij een kandidaat direct beschikbaar, anders zullen wij specifiek voor de aanvraag gaan werven. We maken voor jullie een vacaturetekst op maat en zetten deze uit in ons volledige netwerk en digitale kanalen. Met iedere potentieel geschikte kandidaat voeren we een uitgebreid intakegesprek. 

Selectie

Met een poule van geschikte kandidaten voeren wij ambitiegesprekken, om te kijken of er naast de inhoud van de functie ook een match is op persoonlijkheid en cultuur. Eventueel onderdeel van de selectieprocedure kunnen zijn: een online assessment, uitwerken van een case of beoordeling door een senior vakspecialist.

Match!

Is er een perfecte match? Geweldig! De Digital Mastermind treedt in dienst bij WisePeople en gaat bij jullie aan de slag op locatie. In overleg kan WisePeople ook een werkplek beschikbaar stellen. Wij verzorgen de vakinhoudelijke en persoonlijke doorontwikkeling van de Digital Masterminds, evenals evaluatiemomenten.

Onze Digital Masterminds

De digital masterminds van WisePeople zetten jouw organisatie op een beslissende voorsprong. Een digital mastermind is nooit alleen, maar wordt ondersteund door onze community van vakgenoten voor hulp, sparring en overleg. Onze WiseGuys wijzen de weg en ondersteunen bij alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Met ons unieke opleidingsprogramma ontwikkelen wij digitale talenten en professionals verder voor de toekomst.

Digital Masterminds

Onze beschikbare Digital Masterminds.

Luuk Display Marketeer
Rik Digital Advertising Marketeer
Rianne Corporate Digital Marketeer
Joost Corporate Digital Marketeer
Marlon Content strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.