Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Google analytics basistraining

 

  • Locatie: Twentepoort West 10-4, Almelo
  • Data: Volgt zsm
  • Tijd: 9.00 - 11.00
  • Prijs: GRATIS


Inhoud
 

Welk rendement haalt u uit uw website? En wat zijn de verbeterpunten? Met Google Analytics kunt u het meten. En meten = weten. De basistraining start met een business case. Waarom wil een organisatie websitegebruik meten? Wat voor soort statistieken zijn nodig om de prestaties van websites te beoordelen? Nadat dit helder is, wordt uiteengezet hoe Google Analytics is opgebouwd. Na de business case volgt een uiteenzetting van de basisfuncties. Binnen de tientallen rapporten biedt Google Analytics een aantal overzichtsrapporten die de belangrijkste informatie samenvat. Stap voor stap maken wij duidelijk welke informatie de overzichtsrapporten leveren en hoe u de nieuwe kennis kunt gebruiken om bij te sturen. 


Tot slot leggen wij uit welke aanvullende mogelijkheden Google Analytics biedt. Hierbij geven wij aan in welke gevallen het nuttig is ermee aan de slag te gaan. Kortom, een leerzame ochtend voor de beginnende Google Analytics gebruiker.
 

Inschrijven
 

Inschrijven is eenvoudig. Stuur ons gewoon een bericht via ons contactformulier o.v.v. "Google analytics basistraining" + gewenste datum en het aantal deelnemende personen.


Nb. 1: We hebben slechts plek voor maximaal 10 deelnemers, dus wacht niet te lang. Vol = vol. Uiteraard ben je in dat geval een volgende keer de eerste die we uitnodigen! :)
Nb. 2: We organiseren dit event i.s.m. Adwise - Your digital brain. De bevestigingen komen dan ook per e-mail uit naam van Adwise.