Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Workshops & trainingen

Kennis is macht. Alleen gaan de online ontwikkelingen zo snel dat het bijna niet bij te houden is. Wij zijn er om je te helpen. Met onze zeer gerichte trainingen en workshops, die wij met enige regelmaat organiseren op diverse locaties in Nederland, houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en kunnen we je al binnen enkele uren de fijne kneepjes van het vak leren. Dus schrijf je nu in op één van onze workshops aan de hand van onderstaande kalender.

Wil je dat we meerdere personen te gelijk trainen? Geen probleem. Wij verzorgen ook in-company maatwerk trainingen. Neem gerust contact op m.b.t. de mogelijkheden!


Agenda 2017

DATUM: WORKSHOP: LOCATIE: TIJD:
Volgt zsm Google analytics basistraining Almelo Van 09.00 - 11.00
Volgt zsm Google analytics basistraining Almelo Van 09.00 - 11.00

 


Meer over onze workshops & trainingen:

Google analytics basistraining

Welk rendement haalt u uit uw website? En wat zijn de verbeterpunten? Meten = weten. Tijdens deze informatieve workshop laten wij u zien hoe u Google Analytics hiervoor kunt gebruiken.

Lees verder

Google adwords basistraining (SEA)

Snel een aantal zoekwoorden selecteren en een advertentie maken kan iedereen. Maar wat gebeurt er hierna? Hoe zet je echt effectieve campagnes op die maximaal online rendement opleveren? Hoe kies je de juiste zoekwoorden? Hoe maak je aantrekkelijke advertenties?

Lees verder

Google adwords voor gevorderden (SEA)

Je hebt ervaring met Google adwords, maar toch beheers je nog niet alle kneepjes om echt het maximale uit je campage(s) te halen. In deze training zet je de tweede stap om een volwaardig Google AdWords professional te worden.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie basistraining (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van internet marketing en bevat het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische (gratis) zoekresultaten van een zoekmachine op basis van trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Lees verder