Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Plug and Play inhouse concept

 

 In tegenstelling tot onze detacheringsoplossing, zorgen wij met ons inhouse concept niet alleen voor de juiste digital professional(s), maar regelen we ook de benodige hardware en software om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. In feite leveren wij met ons inhouse concept dus een "Plug & Play" digital marketing oplossing met bovendien de back-up van een professionele organisatie (ons HQ) en de garantie dat de teamleden te allen tijde beschikken en/of toegang hebben tot de meest actuele kennis en tools. Omdat de medewerkers bij ons op de payroll staan heb je bovendien geen omkijken naar de personeelsadministratie en zijn de werkgeversrisico's ook voor ons.


Kennisoverdracht, ondersteuning en opleiding 


Via ons intranet houden we onze inhouse medewerkers op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we organiseren ook regelmatig interne kennissessie om ons volledige team bij te praten en om actuele cases en vraagstukken te bespreken met onze vakspecialisten. Daardoor beschikken onze professionals altijd over actuele informatie waarmee ze je kunnen helpen met het realiseren van de online business ambities van je organisatie. Om de kennis te kunnen borgen binnen je organisatie is er bij deze sessies ook altijd een extra collega uit jullie organisatie welkom.


Behalve de kennissessies zorgen wij er ook voor dat al onze interne en externe medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Deze kunnen functiegericht of branchegericht van aard zijn. De kosten hiervan komen vanzelfsprekend volledig voor onze rekening.


Waarom Wisepeople:
 

  • We hebben meer dan 10 jaar ervaring in digital marketing
  • We zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en trends
  • We hebben toegang tot de allerbeste en nieuwste tools in de markt
  • We werken met veel plezier aan het realiseren van uw doelstellingen

 


Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!