Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Detachering

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional, bijvoorbeeld voor een speciaal project of in verband met onderbezetting door een langdurig zieke collega of iemand die met zwangerschapverlof gaat? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op detacheringsbasis bij je laten werken. Uiteraard stellen wij pas kandidaten voor zodat wij precies weten over welke skills en kennisniveau een kandidaat moet beschikken. Logisch dus dat we beginnen met een persoonlijke intake, bijna altijd bij jullie op kantoor.

Bij ons huur je al voor een aantal uur per week een specialist in. Iemand met verstand van zaken, die snel uit de startblokken is en jou helpt met het realiseren van jouw ambities. Of die nu groot of klein zijn. Voor iedere organisatie en ieder budget bieden wij oplossingen op maat.


Kennisoverdracht, ondersteuning en opleiding 


Via ons intranet houden we alle collega's op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we organiseren ook regelmatig interne kennissessie om ons volledige team bij te praten en om actuele cases en vraagstukken te bespreken met onze vakspecialisten. Daardoor beschikken onze professionals altijd over actuele informatie waarmee ze je kunnen helpen met het realiseren van de online business ambities van je organisatie. Om de kennis te kunnen borgen binnen je organisatie is er bij deze sessies ook altijd een extra collega uit jullie organisatie welkom.


Behalve de kennissessies zorgen wij er ook voor dat al onze interne en externe medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Deze kunnen functiegericht of branchegericht van aard zijn. De kosten hiervan komen vanzelfsprekend volledig voor onze rekening.


Waarom Wisepeople:

  • We hebben meer dan 10 jaar ervaring in digital marketing
  • We zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en trends
  • We hebben toegang tot de allerbeste en nieuwste tools in de markt
  • We werken met veel plezier aan het realiseren van uw doelstellingen


Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!