Direct contact: +31 (0)546 80 74 81

Vacature: Online / Digital marketeer


 

Is online marketing jouw passie en lijkt het je te gek om vanuit ons label Wisepeople op detacheringsbasis aan de slag te gaan voor één of meerdere organisaties in de regio waar je woont? Lees dan verder, want dan hebben we een interessant aanbod voor je!

 

Over de functie

Als online / digital marketeer help je, op locatie, één of meerdere van onze opdrachtgevers met het realiseren van de online ambities. Je bent accountverantwoordelijk en managet de business case. Oftewel: je maakt de vertaalslag van business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen. Bij de ene opdrachtgever ligt hierbij de nadruk op content, terwijl bij de andere opdrachtgever juist social, online advertising, zoekmachine optimalisatie, data-analytics of een mooie mix hiervan super belangrijk is.

Afhankelijk van jouw kennis, kunde en persoonlijke ambities wijzen wij jou telkens weer de best passende opdrachten toe waarbij we je vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen om de puntjes op de ï te zetten. Want ons uiteindelijke doel is altijd: maximaal online rendement behalen voor onze opdrachtgever.

 

Vereiste ervaring en skills


Het allerbelangrijkste is jouw houding. We helpen liever iemand om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie die in onze visie gelooft en er vol passie voor gaat, dan iemand met meer dan voldoende ervaring die niet past in onze cultuur en teams. 

Maar natuurlijk zijn passie en geloof in onze visie niet de enige succesfactoren. In de praktijk blijken onze meest succesvolle medewerkers ook te voldoen aan onderstaande kenmerken: 

 

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels).
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement.
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet.
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 

Wij werken landelijk en hebben een kantoor in Almelo en Utrecht. Via Wisepeople kun je dan ook bijna altijd aan de slag bij toonaangevende organisaties in de regio waarin je woonachtig bent. Daarbij gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval te allen tijde back-up vanuit ons hoofdkantoor, moderne tools (hardware / software), workshops en leuke feestjes om succes te vieren!

 

Andere highlights zijn:

 

 • Goed salaris, passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken
 • Indien relevant: auto van de zaak en/of reiskostenvergoeding

 

Werken bij Wisepeople betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij ons kun je jezelf zijn en ontplooien!
 

Solliciteer vandaag nog!
 

Interesse om bij ons te werken? Solliciteer dan vandaag nog. Stuur je korte motivatie + je CV en/of verwijzing naar je LinkedIn-profiel naar: sollicitatie@recruitmentwise.nl  t.a.v. Gijs Westerbeek. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!